Det kan være frustrerende at kæmpe med stædigt mavefedt, der nægter at rokke - især hvis du har arbejdet hårdt for at lave sunde kost- og træningsændringer. Ifølge en læges råd kan du endelig få de ekstra centimeter med to simple øvelser, der ikke engang kræver, at du rejser dig fra en stol.

Alan Mandell, DC, en kiropraktor i Miami, deler regelmæssigt sundhedsråd om hans TikTok side . I et af sine mest populære klip lover Mandell, at vi alle kan få vores maver til at passe og trimme uden sit-ups og uden fitnesscenter. Selvom vi ville ønske, at svaret blot var at vifte rundt med en tryllestav vores midterste del og ser det smelte med det samme, siger han, at et par øvelser er lige så nemme.

Mandell forklarer, at disse bevægelser virker ved at fokusere på den tværgående mavemuskel: Den dybe kernemuskulatur nedenunder, der understøtter bækkenet, organerne [og] vil hjælpe dig med at forhindre lændeproblemer. Alt det og en fladere mave? Vi lytter.Igen laves begge øvelser mens du sidder i en stol. Han starter med en, der involverer at sidde oprejst, løfte vores arme i vejret og løfte vores knæ langsomt for at arbejde med den kerne i 20 gentagelser. Den næste får os til at række armene ud foran os, dreje rundt om vores hofter og klemme vores mavemuskler i yderligere 20 gentagelser.

Tag et kig for at se Mandell demonstrere:

@motivationsdok

Få din mave tynd og trim...Ingen sit-ups eller fitnesscenter. #motivationsdok #drmandell #youtuber #Youtube #mavebøjninger #gym #fyp #viral

♬ original lyd – Motivationsdok

Det virker ikke for svært, gør det? Vi sveder måske ikke engang.

Mandell uddyber ikke, hvor lang tid det kan tage at se de mavefedtkrympende resultater, men hævder, at hvis vi laver disse øvelser dagligt, vil din mave elske dig.

Og hey, de er begge enkle nok til, at det ikke kunne skade at prøve dem i et stykke tid og håbe på det bedste!