Øjnene er vinduet ind til sjælen, men de kan også afsløre meget om vores alder. Her er et par hurtige (og gratis!) hacks, der skruer tiden tilbage ved at bruge genstande, du allerede har ved hånden.

Tynde vipper?

Du kan gøre vipperne tykkere med babypudder . De fine, lette pulverlakerer vipperne og tilføjer greb, så mascaraen kan hæfte sig på, mens de fylder hårene op, så de ser dobbelt så tykke ud.

At gøre: Stryg et lag mascara på vipperne, og brug derefter en ren spole til at påføre et let lag babypudder ovenpå. Afslut med endnu et lag mascara for at låse pudderet fast.Mørke cirkler?

En orange-baseret læbestift (modsat blå på farvehjulet) neutraliserer de blålige/lilla skygger.

At gøre: Stryg en orange-baseret fersken (til lys hud) eller en orange-baseret rød (til medium til mørk hud) på cirkler, blend godt med en makeup-svamp, og top med foundation eller concealer.

hængende låg?

Prøv nogle Vaseline . Når det påføres øjenbrynets højeste punkt, preller lyset af den reflekterende glans af vaseline, hvilket bringer brynbenet frem for en øjeblikkelig øjenløftende effekt.

At gøre: Brug en makeup-svamp til at påføre en lille dråbe af geléen langs brynbenet på hver side af ansigtet (lige under øjenbrynets bue).