Kom i gang med din slankekur i 2020 med denne nemme 7-minutters rutine fra fitnessguruen Denise Austin. De dobbelte bevægelser har vist sig at tone problemsteder og smelte op til 4 tommer på 3 uger

Slanke hofter og stærk ryg: Front Lunge og Lounge

Denise Austin laver front lunge og række

Aaron McNair

Dette træk brænder lårene, hofterne og balderne op for at forme en slank, sexet nedre halvdel, jubler Austin. Det virker også latissimus dorsi til at tone ryggen og nix pit pudge.At gøre: Hold 3- til 5-pund vægte, kast dig frem med dit venstre ben. Stræk dine arme ud, så vægtene er ved dit forreste knæ, og træk dem derefter op mod dit bryst; lænden ned. Tryk din forreste fod af for at vende tilbage til start. Fortsæt i 1 minut; skifte side.

Stramme tush & slanke skuldre: Squat og pres

Denise Austin laver squat og pres

Aaron McNair

Dette klassiske træk kan ikke slås for at smelte centimeter fra top til tå. Squat fokuserer på glutes for at løfte ryggen og hjælpe dig til at se godt ud bagfra, siger Austin, der tilbyder fitness- og ernæringsplaner til kvinder på DeniseAustin.com . Og at trykke vægte over hovedet aktiverer deltoiderne til at forme skuldrene.

At gøre: Stå med fødderne skulderbredde fra hinanden og hold 3 til 5 pund vægte ved dine skuldre. Sænk ned i et squat, ret dig derefter op igen og pres vægtene op over hovedet. Fortsæt i 1 minut.

Perky Chest & Flat Belly: Dumbbell Chest Flys

Denise Austin laver dumbbell chest flys

Aaron McNair

Dette træk opfordrer brystmusklerne til at opfriske brystet, eliminere pit pudge og strømline den øverste halvdel. Dette er også en hemmelig kerneøvelse, tilføjer Austin og bemærker, at det at holde dine ben i luften engagerer de nedre mavemuskler for at smelte en menopot.

At gøre: Læg dig på ryggen med benene i vejret og knæene bøjet til en ret vinkel. Stræk 3- til 5-pund vægte over dit bryst. Hold håndfladerne vendt mod hinanden, åbn vægtene ud til siderne, indtil dine overarme rører jorden, og vend derefter tilbage til start. Fortsæt i 1 minut.

Trim lår og faste arme: Curtsy Squat og Curl

Denise Austin laver curtsy squat og krøller

Aaron McNair

Dette omformer hurtigt balderne og inderlårene, siger Austin og bemærker, at flytningen kalder på de svært tilgængelige adduktorer og bortførere for at eliminere gnav på lårene. Hvad mere er, vil tilføjelse af en bicep-curl, mens du squatter, hjælpe med at tone dine overarme, fjerne uhyggelig hud og irriterende bølgebevægelser.

At gøre: Start med dine fødder sammen, hold 3- til 5-pund vægte. Træd din venstre fod bag dig til højre, mens du bøjer dine knæ og krøller samtidig vægtene op til dine skuldre. Sænk og vend tilbage til stående. Gentag med det andet ben. Skift i 1 minut.

Skarvet talje og tonet torso: Knæplanke og snoning

Denise Austin laver knæplanke og twist

Aaron McNair

Et modificeret plankevrid er nemt at lave og vil give resultater hurtigt, jubler Austin. Det skyldes, at drejning af torsoen kalder på de skrå muskler, der kniber i taljen som et korset. Plus, at kontrollere vægten af ​​håndvægte gennem bevægelsen fungerer romboider at tone ryggen.

At gøre: Hold 3-punds vægte, kom i en push-up-position og slip dit højre knæ ned til jorden. Løft din venstre arm op over hovedet, drej derefter og ræk ned under din krop og drej op igen. Fortsæt i 1 minut, og skift derefter side.

Denne historie dukkede oprindeligt op i vores trykte magasin.