Der er masser af måder at behandle hånd- og håndledssmerter på. Uanset om du bruger for meget tid på din computer eller telefon, leder efter lindring af karpaltunnel- eller gigtsymptomer eller blot ønsker at inkludere håndmassage som en del af din rutine, er der masser af forskellige typer håndmassageapparater til at lindre og lindre muskelspændinger i dine arme og hænder.

Hvad er de bedste håndmassageapparater?

Uanset om du træner, spiller et instrument eller blot bruge mere tid på en bærbar computer , vil du opdage, at disse værktøjer kan hjælpe med at adressere oglindre smerter- eller helt forhindre det.

Vi har samlet otte af vores foretrukne håndmassageapparater og håndtræningsværktøjer, og du vil være sikker på at finde noget for dig på denne liste. Varme, æltning og massage er alle forskellige funktioner, du finder i disse produkter. Hvis du leder efter afslapning, så prøv Creatrill hånd- og håndledsopvarmet wrap . Hvis du har brug for en bærbar håndmassager, Lunix kan være noget for dig, og hvis du foretrækker værktøjer til at styrke og træne dine hænder og underarme, så overvej Håndmassage træningsterapibolde eller den LDGFLY håndgrebsforstærkersæt .Bliv ved med at rulle for at shoppe vores valg efter de bedste håndmassageapparater derude.

Se mere af vores bedste produktanbefalinger .

Vi skriver om produkter, vi tror, ​​vores læsere vil kunne lide. Køber du dem, får vi en lille del af omsætningen fra leverandøren.

Creatrill hånd- og håndledsopvarmet wrap

hånd massager

Amazon

Hvor kan man købe: $32.99, Amazon

Hvorfor vi kan lide det:

 • 3 varmeindstillinger
 • Universal dimensionering
 • 8,7' X 7' varmepude

Det Creatrill hånd- og håndledsopvarmet wrap er en fantastisk måde at lindre og lindre smerter. Den har tre forskellige varmeindstillinger, op til 167 grader, og kan bruges til dine hænder, håndled og endda albuer.

Denne varmebehandling er beroligende og gør en reel forskel i min helbredende oplevelse. Jeg skadede mine håndled for uger siden. Det helede meget langsomt. Dette armbånd har gjort en enorm forbedring i min fleksibilitet og smerteniveau. Jeg brugte den hver aften med en salve lavet med naturlige urter og æteriske olier. Tak skal du have!!

køb nu

CINCOM genopladeligt håndmassageapparat

hånd massager

Amazon

Hvor kan man købe: $59.99, Amazon

Hvorfor vi kan lide det:

 • 3 massage modes
 • Genopladeligt batteri holder 60-90 minutter
 • Valgfri varmefunktion

Du vil elske Cincom bærbar håndmassager . Den kommer med fire massagehoveder, der ælter hver del af din hånd. Varmen, såvel som intensiteten af ​​massagen, er justerbare. Derudover er denne maskine designet til brug på både højre og venstre hånd.

Gid jeg kunne give dette mere end fem stjerner. Hele min familie elskede denne håndmassager. Dagen efter jeg brugte den, føltes mine hænder så gode og afslappede. Alle er min familie venter på deres tur. Dette er absolut et godt køb!!

køb nu

Lure Essentials håndmassager

hånd massager

Amazon

Hvor kan man købe: $10,00, Amazon

Hvorfor vi kan lide det:

 • Akupressur massage
 • Magnetisk bold til afspænding
 • Dobbeltsidet til fingre og håndled

Dette kompakt håndmassageapparat er et fantastisk værktøj til at hjælpe med gigt, karpaltunnel og andre smerter i hænder og håndled. De dobbelte ruller kan bruges på dine fingre og håndflader til aflastning, ligesom en foam roller til dine hænder!

Denne lille dims har været et mirakelværktøj for mig. Jeg har haft så meget følelsesløshed, smerte og stramhed i min tommelfinger og håndflade - det har været forfærdeligt, fordi jeg tabte alt. Jeg kan kun tale for mig selv og for mine omstændigheder, men jeg er så glad for at have fundet dette produkt. Jeg vil gerne tilføje, at det er en god størrelse til små hænder og er meget godt lavet.

køb nu

StrongTek Trigger Point Roller Massager

hånd massager

Amazon

Hvor kan man købe: $24.99, Amazon

Hvorfor vi kan lide det:

 • Fås i sort, pink, blå og grå
 • Hånd- og helkropsmassageapparat
 • Komfortabelt greb

Det StrongTek Trigger Point håndmassager er et fantastisk værktøj til at behandle hånd- og underarmssmerter samt smerter i nakke, skuldre og fødder. Massagepunkterne hjælper med at lindre stress og muskelspændinger, og den er ideel til brug før og efter træning, såvel som kun til generel afslapning.

Hele min familie elsker denne rullemassager, og den er blevet brugt meget. Passer til arme, ben og nakke i alle størrelser.

køb nu

LOLBUY Håndmassage træningsterapibolde

hånd massager

Amazon

Hvor kan man købe: $13.99, Amazon

Hvorfor vi kan lide dem:

 • Fremstillet af silikone
 • Kommer i pakke med 2
 • Formet til håndflade- og håndledsaflastning
 • Nem at rengøre

Disse små håndmassage træningsbolde er gode, hvis du bruger hele dagen på computeren eller telefonen. Du vil være i stand til at lindre spændinger i dine hænder og samtidig styrke dem.

Jeg købte disse som en gave til nogen og ville gerne teste dem... og jeg har besluttet at beholde dem. Jeg var aldrig klar over, hvor meget spænding jeg holder i min håndflade, men smerten er så god. De er ikke hårde, og de er ikke spidse, så smerten er kun muskellindring. Jeg tvinger alle, der kommer til at prøve dem, fordi jeg elsker dem så højt.

køb nu

LDGFLY Håndgreb Forstærker Kit med Finger Exerciser

hånd massager

Amazon

Hvor kan man købe: $18.95, Amazon

Hvorfor vi kan lide det:

 • Indeholder fire værktøjer til håndaflastning
 • Let og nem at transportere
 • 3 års garanti

Du vil elske alle de værktøjer, der kommer i Ldgfly håndgrebsforstærkersæt . Den leveres med en håndgrebsforstærker, en fingerhåndstræningsmaskine, en fingerstrækker og en træningsring, alt sammen beregnet til at hjælpe dig med at træne musklerne i dine hænder og forhindre skader.

LDGFLY Hand Grip Strenthener Kit er helt fantastisk. Mine hænder, håndled, fingre og underarme føles stærke. Jeg bruger disse, mens jeg er på arbejde, og mens jeg kører i toget. Den ultimative stressaflaster også. Dette er et must-køb, og du vil nyde alle de forskellige muligheder, der kommer i posen med godter. Jeg spiller også klarinet og guitar, og det har forbedret min fingerstyrke.

køb nu

Terapivanter til mikroovn med hørfrø

hånd massager

Amazon

Hvor kan man købe: $34.50, Amazon

Hvorfor vi kan lide det:

 • Inkluderer lavendel aromaterapi
 • Hver vante vejer 1,75 pund
 • Mikrobølgeopvarmning

Disse varmevanter er så afslappende, at du ikke vil tage dem af. De varmer nemt op med en mikrobølgeovn og er gode til håndmassage og afspænding. Plus, lavendelduften gør disse vanter ekstra beroligende.

Jeg købte terapivanterne i håb om, at de ville hjælpe med at lindre stivheden og smerten i mine gigtplagede hænder, og efter kun én brug gjorde de netop det! Faktisk har de hjulpet endnu mere, end jeg havde regnet med; jo mere jeg bruger dem, jo ​​bedre føles mine hænder. Jeg forsøger at bruge dem mindst én gang om dagen, normalt om natten, når jeg er ledig, og finder ud af, at de slapper af og får mine hænder til at føles bedre. Jeg planlægger at købe et par par mere til venner og familie.

køb nu

Lunix ledningsfri elektrisk håndmassager med kompression

hånd massager

Amazon

Hvor kan man købe: $104.97, Amazon

Hvorfor vi kan lide det:

 • Varmefunktion op til 104°F
 • 6 massage modes
 • 6 intensitetsniveauer
 • Inkluderer ekstra fingermassager

Det Lunix håndmassageapparat er en fantastisk måde at få smertelindring fra karpaltunnel og gigt. Den leveres med forskellige massageindstillinger samt varmeindstilling. Den er bærbar, trådløs og let nok til at rejse med. Du kan endda sove med det!

Jeg arbejder som massageterapeut i et spa med høj volumen, og min leder har en af ​​disse på sit kontor, som vi kan bruge, hvis vi vil. Jeg har brugt det et par gange, mens jeg talte med hende, og nogle gange stopper det mig midt i talen, fordi det rammer det helt rigtige sted. Så derfor måtte jeg anskaffe mig en af ​​mine egne! Fingermassageren er også en god tilføjelse. Jeg anbefaler bestemt dette produkt - især til arbejdende massageterapeuter.

køb nu