Feriesæsonen kan være skræmmende. Mellem gaveindkøb og det at skabe enestående lækkerier til dit barns skoles årlige julebageudsalg, har du knap nok tid til at deltage i den årlige kontorfest, ligeglad med at finde ud af, hvad du skal have på til den. Jeg mener, det er ikke sådan, at vi travle kvinder har tid til at kurere vores garderober eller bruge timer på at shoppe efter det rigtige look. Selvom det kan virke som om gnistre og pailletter er den festlige mode go-to, hvordan ved vi, hvornår glitter er enten for meget eller ikke nok?

Hvis det sprang-ind i-afviser-varekassen-i-håndværksbutikken-looket ikke er noget for dig, så fortvivl ikke. Vi havde chancen for at tale med Carson Kressley, kendte modeguru og forfatter til Får denne bog min numse til at se stor ud: En fræk guide til at føle dig mere sexet i din egen hud og frigøre din personlige stil , om hvordan du føler dig selvsikker og stilfuld i denne feriesæson.

Hvilke råd har du til kvinder, der ønsker at forblive trendy?

Kressley: Først og fremmest synes jeg, at helligdagene er en sjov tid til bogstaveligt talt at være festlig og bære farver, gnistre og skinne. Det er tid til at være festlig og have det sjovt denne sæson! Ikke enhver trend er for enhver kvinde, men enhver kvinde bør være en del af festen.Hvad er trending i modeverdenen i øjeblikket? Og hvad er den bedste måde at omfavne trenden uden at bruge for meget?

Kressley: Jeg er en stor fortaler for at prøve nye trends, men jeg er også en fortaler for ikke at bryde banken. Du behøver ikke at bruge en formue for at se fantastisk ud. Marshalls har fantastiske fund for kun $20.

Cremetrøje Marshall

(Fotokredit: Marshalls)

Tips til sportslige ikke-traditionelle feriefarver

Normalt når folk tænker ferie, tænker de rødt, grønt, guld og sølv. Men jeg synes, du skal tænke ud af boksen. Der er masser af fantastiske farver derude, som fuchsia og metalliske farver såsom metallisk rose og metallisk blågrøn.

Ferieskjorte sort

(Fotokredit: Marshalls)

Ikke alle ser godt ud i rød, grøn og sølv, men hvis du vælger en [farve], kan du sikre dig, at det er det rigtige look og ser godt ud på dig. Jeg synes at have det sjovt med utraditionelle feriefarver er en god måde at skille sig ud på til en fest, og du kan have dem på hele vinteren.

Kan du have det sjovt med falsk pels?

Imiteret pels er virkelig stedet, hvor du kan få meget for pengene, og det vil øjeblikkeligt ændre hele dit look. Faux pels ser godt ud på trim af en cardigan; du kan også finde imiteret pels i flere blush farver eller i blågrøn patchwork. Du kan virkelig have det sjovt med imiteret pels denne sæson.

Skal du have pailletter på?

Ikke alle har lyst til at være i pailletter, men pailletter er en sjov måde at omfavne sæsonen på. Du kan endda lave en pailletsko, clutch eller baseballkasket. Det vigtigste er at omfavne den trend, der virker for dig, din krop og din livsstil.

Forøg dit ferieoutfitspil med tilbehør

Udsmykkede sko er en fantastisk måde at tage et enkelt outfit på og pumpe det op til en feriefest. Du kan bære alt fra fløjlsmuldyr, sko med små udsmykninger, som udsmykkede pumps med krystaldetaljer ved tæerne eller sko med statement-broderi. Alt sammen perfekte varer til sæsonen.

Udsmykkede støvletter

(Fotokredit: Marshalls)

Men ikke alle har lyst til at lave glitter og glam. Boho er også en god måde at klæde sig ud på til ferien. Blomstermotiver giver et flot boheme-look. En god måde at gøre det ferievenligt på? Tilføj et par glitrende tilbehør.

Fløjls håndtaske

(Fotokredit: Marshalls)

Jeg tror, ​​at når du bærer noget, der passer dig, så føler du dig selvsikker, selvom det ikke er trendy. Hvis du finder en farve, du kan lide, så tag den på. Tillid kommer fra komfort. Hvis du er komfortabel, vil du se trendy og frisk ud, mens du stadig ligner dig!

Vil du høre mere fra Kressley? Tjek hans bog, Får denne bog min numse til at se stor ud: En fræk guide til at føle dig mere sexet i din egen hud og frigøre din personlige stil ($15, Amazon) , eller fange ham nytårsdag på HGTV, Hallmark Channel eller NBC for 2018 Rose Parade i Pasadena , Californien kl. 8.00 PST.

Mere fra FØRST

Se Kate Middletons mest mindeværdige modeøjeblikke

4 outfits, der beviser, at prinsesse Charlotte vil være et modeikon som sin mor

Tim Gunn kalder mode 'skændsel', og det har kvinder overalt, der applauderer