At have et hårprodukt, der fungerer dobbelt ved at nære dine hårstrå og hovedbund på samme tid, ville ikke kun gøre din skønhedsrutine så meget lettere, det vil spare dig for ekstra penge og bordplads. Vi foreslår, at du bruger gulerodsolie, som vil øge hårvæksten, samtidig med at du slipper af med skæl og tilføjer noget glans!

Denne hår-genoplivende olie er lavet ved at bruge mosede gulerødder, der er infunderet i kokos- eller olivenolie. Gulerødder er rige på vitamin A og E og tidligere forskning tyder på, at disse vitaminer er afgørende for at vende hårtab. De hjælper med at fremme talgproduktion , som er en olie fra hårets kirtler, der fugter håret og forhindrer brud - to almindelige symptomer forbundet med hårtab . I det væsentlige vil dit hår få noget tiltrængt næring takket være de vigtigste vitaminer, der kan findes i gulerodsolie.

En anden stor fordel ved at bruge denne olie er, at den kunne slippe af med skæl (farvel skællende, kløende hovedbund !). En undersøgelse offentliggjort i Evidensbaseret komplementær og alternativ medicin fandt ud af, at gulerodsolie har svampedræbende egenskaber. Dette hjælper med at slippe af med flere typer gærceller, herunder Aspergillus- og Candida-stammer, der akkumuleres i hovedbunden forårsager skæl . Og du undgår tørhed eller flager, der kan være besværligt at håndtere, især når du prøver at gøre dit hår hurtigt om morgenen.Hårplejende fordele ved gulerodsolie gør det til et skønhedsprodukt at have ved hånden for at holde skæl i skak og dyrke demlækre lokker! Før du køber, skal du tjekke oliens etiket for at sikre, at det ikke er detgulerodsfrøolie, som er lavet ved at udvinde og koldpresse frøene fra den vilde gulerodsplante. Et mærke som Botanical Beauty 100 % økologisk gulerodsolie ( Køb på Amazon, $12,95 ) vil gøre underværker for at fremme sundt hår hele året rundt.

Eksperterne kl Healthline anbefaler at anvende det to gange om ugen ved hjælp af deres simple hårskylletrick. Bland tre til fire dråber gulerodsolie med to kopper vand og en teskefuld æblecidereddike. Hæld blandingen over dit hår efter shampoo i brusebadet, lad det sidde i fem minutter, skyl med almindeligt vand, og fortsæt med resten af ​​din rutine. Denne skylning skal hjælpe dit hår med at forblive stærkt og flagefrit uanset hvad.

Du kan også påføre det før du vasker dit hår ved at kombinere tre til fire dråber gulerodsolie med to til fire spiseskefulde kokosolie. Massér olien ind i hver del af dit hår og hovedbund, før du lader den sidde en time eller to. Skyl det derefter ud før shampooing, så dit hår bevarer sin naturlige fugt under vaskeprocessen (blankt hår er et must!). Uanset hvilken måde du vælger at anvende den på, bør denne olie blive en fast del af dit hårplejesæt.

Tænk bare på gulerodsolie som dit hemmelige våben til at bringe dit hår og hovedbund tilbage til live, så du kan undgå tørhed og fælder. Og sørg for at bruge det ofte for de maksimale hårforstærkende fordele!

Vi skriver om produkter, vi tror, ​​vores læsere vil kunne lide. Køber du dem, får vi en lille del af omsætningen fra leverandøren.