Problemet med at lave dine egne negle derhjemme er, at de tager så lang tid at tørre! Når du er i salonen, har du tid afsat til at sidde under en negletørrer, slappe af og måske nyde nogle melodier eller en massage, mens du venter. Men når vi er hjemme, og børnene ringer, eller gøremålene virker utallige, skal vi sætte fart på tingene . Hvem har egentlig al den tid til at sidde og være stille?

Men rejser du dig for hurtigt op, risikerer du at rode dine negle efter du lige har gjort dem. Uh, intet er værre end det. Heldigvis behøver du med et enkelt hack ikke at afsætte yderligere 20 minutter til at vente på, at din neglelak er helt tør. Det eneste, der skal til, er en skål med koldt vand.

Dette skønhedstrick er et af de ældste i bogen, og jeg har brugt det derhjemme for at hjælpe mine negle til at tørre hurtigere i perioder, hvor jeg er i klemme. Vandet behøver ikke at være iskoldt, men du kan smide et par isterninger i det, så længe dine fingre tåler de kølige temps.For at bruge dette hack skal du først sikre dig, at du anvender din neglelak i tynde lag, maling på to lag farve max. Hvis din lak er tyk og klumpet, vil intet hack virkelig hjælpe det til at tørre hurtigere.

Isvandstricket er super enkelt. Alt du skal gøre er at fylde en lille skål cirka halvvejs med koldt vand (igen, tilføje et par isterninger, hvis du vil). Når du er klar til at tørre dine negle, skal du dyppe dine nymalede negle ned i skålen, én hånd ad gangen, i fem minutter hver. Rør let ved neglen på et hjørne, når du er færdig for at sikre dig, at neglelakken har sat sig.

Det er det! Vi håber, at dette hack hjælper dig med at få nogle af de dyrebare minutter tilbage i din dag, samtidig med at det hjælper dig med at se og føle dig bedst!