For mange kvinder, især dem i en mere moden fase af livet, er det eneste tilbehør, de ikke kan forlade huset uden, ikke et halstørklæde eller a fabelagtig pung , men et medicinsk alarmarmbånd. Medicinske alarmarmbånd, også kendt som medicinske ID'er, er i det væsentlige smykker, der kan redde dit liv. I en nødsituation hjælper disse armbånd med at advare førstehjælpere om din identitet og evtmedicinske tilstandedu kan have med det samme, hvilket gør sandsynligheden for fejlbehandling, fejldiagnosticering og uønskede lægemiddelinteraktioner meget lavere.

Desværre er disse armbånd ikke altid de mest fashion-forward stykker. Der er et firma, der arbejder hårdt på at bringe elegance til den medicinske ID-verden, men udsender designs, der ikke vil føles som dig har at bære dem - du vil vil have at bære dem! Sig hej til Code Blue Jewelry's Medicinske alarmarmbånd ( $41,99, Amazon ).

Hvem skal bære et medicinsk alarmarmbånd?

Disse armbånd er designet til at tale for dig i tilfælde af en medicinsk nødsituation og er især vigtige for alle, der lider af mad-, medicin- eller insektallergier, sjældne livstruende tilstande, anfaldsforstyrrelser,hjerteproblemer, blodsygdomme, psykiske eller fysiske funktionsnedsættelser,diabetes, ellerKræft. De bør også være synlige for brugere, der tager flere lægemidler.Moderigtige medicinske alarmarmbånd

Udtænkt af Ngan Nguyen, Code Blue Jewelry blev grundlagt efter Nguyens egen personlig søgning efter et medicinsk ID der var både stilfuldt og overkommeligt kom til kort. Hendes virksomheds mission er enkel: at give millioner af amerikanere med kroniske lidelser og handicap mulighed for at leve ud over deres medicinske tilstande og gå gennem livet med tillid.

Hun har formået at gøre netop det med det afbildede stykke, som tilbyder kunderne et valg mellem tre moderigtige finisher (sterling sølv, 18K forgyldt 18K roseforgyldt) og inkluderer en lækker fødselssten, hvilket gør dem til virkelig skræddersyede stykker, som du ikke vil tvivl værne om i de kommende år.

Endnu bedre, du ved, at den passer til dit håndled, hvad enten den er lækker eller stor, da størrelserne spænder fra ekstra lille til ekstra stor, med en ekstra mulighed for andre størrelser.

Hvad skal du sætte på et medicinsk alarm-armbånd?

Når det kommer til den type information, du skal sætte på armbåndet, er den bedste fremgangsmåde at holde dig til de vigtigste detaljer, som om du lider af en livstruende tilstand. Bortset fra dette er det også en god idé, at dit armbånd inkluderer din blodtype, organdonorstatus, og om du har en DNR eller ej, eller ikke genopliver ordre.

Code Blues håndlavede stykker, som er håndlavet i Texas af hypoallergen sterlingsølv, giver mulighed for brugerdefineret gravering af 25 til 40 tegn af denne information på både for- og bagside, afhængigt af stil. Du kan endda vælge din yndlingsskrifttype!

Derudover giver disse armbånd også mulighed for tilføjelse af medicinske symboler til dit armbånd, som er nummereret i eksemplet med fotomærkede skrifttyper og symboler.

Klar til at få fingrene i en? Kys dit omfangsrige medicinske alarmarmbånd farvel, og gå over til Amazon, stat.

Hvor kan det købes: $41,99, Amazon

Se mere af vores bedste produktanbefalinger .

Vi skriver om produkter, vi tror, ​​vores læsere vil kunne lide. Køber du dem, får vi en lille del af omsætningen fra leverandøren.

Mere fra FØRST

8 Fitness Trackers, der vil holde dig glad og sund i 2019 - og videre

14 stilfulde Apple Watch-bånd, der øjeblikkeligt vil forstærke dit look

9 af de bedste enheder til at forbedre din hørelse for $300 eller mindre