Når det kommer til tilberedning af bacon, har du sikkert en præference for, at det er på den sprødere side eller på den mere møre side. Men hvad nu hvis du ikke skulle vælge? Ifølge et madlavningshack, der går viralt online, kunne et lille trick kaldet twisty bacon gøre hele forskellen.

Dette tip kommer fra @RichardEats på TikTok, og det kunne virkelig ikke være nemmere. For at skabe de lækre strimler sætter han en kølerist på en foliebeklædt bageplade og vrider individueltstykker baconfør du lægger dem på stativet. Han placerer derefter bagepladen i ovnen ved 375 grader Fahrenheit i 30 til 35 minutter.

@richardeats

Snoet bacon. Absolut lækkert. @babyphotog @lowcarbstateofmind @houseofketo #Bacon #LearnOnTikTok #nemme opskrifter #CrispyBacon #Lækker #Yum♬ original lyd – RichardEats

Uanset om du leder efter en god side at gå sammen med dine æg og toast om morgenen eller den perfekte BLT-sandwich, kan disse snoede baconstrimler virkelig gøre det trick.

Jeg besluttede at teste dette tip ud for mig selv (jeg brugte det som en undskyldning for at spise morgenmad til aftensmad, hvilket altid er det rigtige valg.), og jeg må sige, jeg elsker dette hack! Hver bid bacon havde den perfekte lille smule knas, men faldt heller ikke fra hinanden de smuldrende stykker forårsaget være overkogning dine strimler. Plus, fordi baconen blev bagt og lagt på en rist, var den lidt mindre fedtet end den mere typiske stegepandemetode.

Tal om en perfekt kombination. Det er sikkert at sige, at jeg er en snoet bacon-konverter!