Varme sommerdage er det perfekte tidspunkt at komme ud og tilbringe kvalitetstid med dine yndlingshunde , men det sjove i solen kunne hurtigt gå sydpå uden nok vand ved hånden. Ifølge AKC Canine Health Foundation , bør hunde holde vandpauser mindst en gang i timen for at forhindre dehydrering, hvilket kan udgøre en alvorlig sundhedsrisiko til din hund, hvis den ikke bliver behandlet.

Leder du efter en nem måde at sikre, at din dyrebare hvalp forbliver hydreret selv på de brændende sensommerdage? Så er denne udendørs hundevandfontæne måske lige det, du har ledt efter.

Bedste udendørs hundevandfontæne

Doggie Fountain er designet til at give din hund adgang til frisk, rent og sprødt vand hele dagen ( $45,98, Amazon ) er en trinstyret hundevandfontæne og det udendørs kæledyrstilbehør, du aldrig vidste, du havde brug for. Lavet af en holdbar kombination af aluminium, messing og rustfrit stål, kan denne tunge springvand ikke kun stå imod enhver hunds poter og kløer, men den ruster heller ikke takket være dens metalblanding.Sjov og nem at bruge, kraften er i poten med dette springvand. Med sit farverige poteprint-design vil din hund hurtigt lære at træde på springvandets aktiveringspagaj for at frigive den konstante strøm af køligt vand. Komplet med en to-vejs slangesplitter og en 41-tommer slange, alt hvad der kræves er en hurtig og enkel opsætning, og din hund vil have adgang til alt det forfriskende vand, han eller hun nogensinde kunne ønske sig, fra hanen.

Udendørs hundevandfontæne

(Fotokredit: Amazon)

Sådan opsætter du din Doggie-vandfontæne

Selvom opsætningen af ​​Doggie Fountain er ret ligetil, er der et par trin, du bør tage for at sikre, at din pupperino kan nyde dette springvand i mange år fremover. Sådan opsætter du Doggie Fountain i fem nemme trin.

en. Tilslut din Doggie Fountain. Først og fremmest skal du oprette forbindelse. Tilslut blot den ene ende af den medfølgende slange til Doggie Fountain og den anden ende til enten din haveslange eller en udendørs vandhane.

to. Kør vandet. For virkelig at få tingene i gang skal du tænde for vandhanen halvvejs. Du vil ikke skrue helt op for vandtrykket, før du har luftet tingene ud.

3. Luft det ud. Da slangen er bundet til at have nogle luftbobler i sig inden den første brug, skal du fjerne overskydende luft ved at trykke padlen på springvandet, indtil en jævn strøm af vand begynder at strømme ud.

Fire. Vælg en smart placering. Fordi vand, der står i slangen, kan blive varmt, når det efterlades i direkte sollys, skal du finde et skyggefuldt sted i din baghave for at placere din Doggie Fountain for at sikre, at din hund kun drikker køligt, forfriskende vand.

5. Sikre det. Denne drikkefontæne til hunde er udstyret med praktiske huller i hvert hjørne, så du kan sætte springvandet til jorden og sikre det i timevis af uafbrudt leg. Nu er din Doggie Fountain klar til brug. Du skal blot tænde for vandet hele vejen og se for at se, hvor meget glæde din hvalp får af det!

Udendørs hunde vandfontæneslange legetøj

(Fotokredit: Amazon)

Klar til at få fingrene i en? Du kan hente en Doggie Fountain til din bedste ven i dag.

Hvor kan det købes: $45,98, Amazon

Mere fra Først for kvinder

Hvordan 'Hvalpeøjne' udviklede sig til at få mennesker til at smelte

Kate Middletons bror er besat af hunde - og vi er besat af ham

Dette kæledyrskamera er den ultimative 'godbid' for hundeelskere overalt