Han kan virke stor og sej udadtil, menDwayne The Rock Johnsoner ikke bange for at blive følelsesladet over, hvad der sker med ham indeni. Faktisk er den professionelle wrestler og skuespiller lige blevet meget ærlig om sin tidligere kamp med depression, et følsomt emne, han har talt om før.

I februar blevfar til totog til Instagram for at dele den følelsesladede historie om, da han så sin mor forsøge at begå selvmord, da han kun var 15 år gammel. Og mens han pressede på sin kommende film, Rampage , for nylig takkede han sine fans for al deres udgydelse af støtte.

Kamp og smerte er ægte. Jeg var knust og deprimeret, sagde han ifølge Expressen . Jeg nåede et punkt, hvor jeg ikke ønskede at gøre noget eller gå nogen steder. Jeg græd konstant.Hans indlæg om mental sundhed for et par måneder siden indeholdt ham, der optog en scene til Ballere på en kirkegård. Ikke din typiske scene på vores komedie #Ballers, da jeg åbnede en øl og skålede for min karakters bror, William, som begik selvmord, begyndte han. Fik mig til at tænke på, hvor mange vi har væretramt af selvmordaf vores venner, familie. Kamp og smerte er ægte. Vi har alle været der på et eller andet niveau.

Se dette opslag på Instagram

Ikke din typiske scene i vores komedie #ballers, da jeg åbnede en øl og skålede for min karakters bror, William, der begik selvmord. Fik mig til at tænke på, hvor mange af os, der er blevet ramt af selvmord af vores venner, familie. Kamp og smerte er ægte. Vi har alle været der på et eller andet niveau. Min mor forsøgte at tjekke ud, da jeg var 15. Hun steg ud af bilen på Interstate 65 i Nashville og gik ind i den modkørende trafik. Store rigge og biler svinger ud af vejen for ikke at ramme hende. Jeg tog fat i hende og trak hende tilbage på vejens grusskulder. Det, der er skørt ved det selvmordsforsøg, er den dag i dag, at hun overhovedet ikke husker det. Det er nok bedst, at hun ikke gør det. Skit af en scene at optage - kunne ikke lide det - men det mindede om, at vi altid skal gøre vores bedste for virkelig at være opmærksomme, når folk har smerter. Hjælp dem igennem det, få dem til at tale om kampen og mind dem om, at de ikke er alene. Vi var heldige den dag, da jeg var 15, og det er ikke altid tilfældet.

Et opslag delt af stenen (@therock) den 1. februar 2018 kl. 12:45 PST

The Rock fortsatte derefter med at fortælle historien om sin mor. Min mor forsøgte at tjekke ud, da jeg var 15. Hun steg ud af bilen på Interstate 65 i Nashville og gik ind i den modkørende trafik. Store rigge og biler svinger ud af vejen for ikke at ramme hende. Jeg tog fat i hende og trak hende tilbage på vejens grusskulder, fortsatte han. Det, der er skørt ved det selvmordsforsøg, er den dag i dag, at hun overhovedet ikke husker det. Det er nok bedst, hun ikke gør det... Men [scenen] mindede [mig] om, at vi altid skal gøre vores bedste for virkelig at være opmærksomme, når folk har smerter. Hjælp dem igennem det, få dem til at tale om kampen, og mind dem om, at de ikke er alene. Vi var heldige den dag, da jeg var 15, og det er ikke altid tilfældet.

Den 2. april har han også tweeted et link til en historie om ham åbner op omhans depressionmed beskeden: Fik tonsvis af svar på dette. Tak skal du have. Vi går alle gennem slammet/slammet - og depression diskriminerer aldrig. Det tog mig lang tid at indse det, men nøglen er ikke at være bange for at åbne op. Især os fyre har en tendens til at holde det inde. Du er ikke alene. Han er sådan en inspiration!

Hvis du eller en du kender overvejer selvmord, så ring til National selvmordsforebyggende livline på 1-800-273-8255.

Denne artikel dukkede oprindeligt op på vores søsterside, Tættere ugeblad .

Mere fra Tættere ugeblad

Dwayne The Rock Johnson deler sød video med datteren Jasmine, 2, på den internationale kvindedag — se!

Rick Springfield indrømmer, at han for nylig overvejede selvmord: You Just Want It to End

Ginger Zee afslører selvmordsforsøg under tidligere depressionskamp: Jeg havde mistet alt håb