Prins HarryogMeghan Markle's kongelige bryllup er kommet og gået, men vi har genset vielsen flere gange, end vi gider dele. Og efter at have gennemgået deres magiske ceremoni med en fintandskam, har vi bemærket mange sjove, hjertevarmende og direkte fascinerende blink-og-du vil savne-det-detaljer. Fortsæt med at læse for at finde ud af alle de bedste øjeblikke, du ikke lagde mærke til første gang.

1. Meghan Markle gjorde afvisende til dronningen.

Det er million-dollar-spørgsmålet på alles læber - Gik Meghan Markle afbud til dronningen på sin bryllupsdag? Som protokollen foreskriver, skal alle kongelige brude vende sig til monarken, og kongelige brudgomme skal nikke med hovedet som et tegn på respekt. Meghans hovedøjeblik kom efter, at menigheden sang briternes nationalsang, Gud bevare dronningen. Men lige da hun bøjede sig, skar kameraerne desværre væk fra nærbilledet og panorerede til et luftbillede. Derfor gik seerne derhjemme glip af øjeblikket.

2. De udviste også et mærke af respekt til monarken under karetturen.

Det var overstået lynhurtigt, men hvis du nøje følger med karettursoptog , det vil du se, når hestevognen kører forbiDronning Elizabeth , Prins Philip og andre højtstående medlemmer af den kongelige familie, Meghan bøjer hovedet, og prins Harry giver en hilsen i retning af sin bedstemor.3. Der var to kys.

Royal Wedding Carriage Kys Getty Images

(Fotokredit: Getty Images)

Hvis du troede deresførste kysvar et eventyr fra det virkelige liv, nyd dine øjne på deres anden smooch. Under deres vogntur rundt i Windsor rynkede den nye hertug og hertuginde af Sussex sammen igen.

4. Barnepige Maria Borello var der.

Barnepige Borello Royal Wedding Getty Images

(Fotokredit: Getty Images)

Da de ankom til kirken, blev brudemedlemmerne ledsaget af deres mødre op ad trapperne i St. George's Chapel, men hvem passede børnene under ceremonien? Nå, det viser sig, at de kongelige kaldte på ekspertisen fra Cambridges superbarnepige, Maria Borrallo. Det menes, at børnehviskeren bestikkede den fulde brudefest med slik, hvis de var velopdragne under brylluppet.

5. Jessica Mulroney havde et uofficielt brudepige-øjeblik.

Jessica Mulroney Royal Wedding Now to Love

(Fotokredit: Now to Love)

Meghan Marklebesluttede sig for at have en tjenestepigeved hendes side ved det kongelige bryllup, simpelthen fordi hunhavde for mange tætte veninder og kunne ikke vælge en.Hun har en meget tæt vennekreds, og hun ønskede ikke at vælge den ene frem for den anden, sagde en talsmand for paladset dengang. Alle har været aktivt involveret i at hjælpe hende med at forberede sig til dagen og vil være der i dagene i forvejen. Hun er meget glad for deres støtte.

Men det stoppede ikkeMeghans bedste veninde, Jessica Mulroney, fra at have bruden tilbage hele dagen. Da Meghan gik ind i et privat sideværelse i kirken for at underskrive sin vielsesattest, sprang Jessica op for at hjælpe den fhv. Jakkesæt stjerne med sit lange slør og tog.

6. Harry og Williams meget uprinsagtige ankomst

Prins Harry Royal Bryllup Ankomst Getty Images

(Fotokredit: Getty Images)

Den kongelige families veteranbilsamling er en ting af skønhed, men det ser ud til, at de var opsatte på ikke at holde deres bryllupsdag også prangende. Lagde du mærke til detPrins WilliamogPrins Harry's underspillede ankomst i en minivan? Nok var det stadig en Mercedes, men da prinserne sprang ud af varevognen uden hjælp og begyndte den lange gåtur ned til kirken, var det et ret forfriskende syn at se.

7. Det vidende blik, da ministeren nævnte børn

Det er ingen hemmelighed, at disse to ønsker at stifte familie så hurtigt som muligt. Og da dekanen af ​​Windsor talte om, at ægteskab er grundlaget for familielivet, hvor børn fødes og opdrages, kunne prins Harry ikke holde sin begejstring tilbage, da han smilede til Meghan Markle, som om han ville sige, at vi er i gang!

Prins Harry nu at elske

(Fotokredit: Now to Love)

8. Disse optagelser får simpelthen ikke nok sendetid.

Royal Wedding Jaguar Getty Images

(Fotokredit: Getty Images)

Da prins Harry og Meghan Markle dukkede op fra Windsor Castle i deres festtøj, før de kørte ud i det fjerne i en elektrisk E-type Jaguar, var det bogstaveligt talt som noget fra en James Bond-film.

Royal Wedding Rideoff Getty Images

(Fotokredit: Getty Images)

Denne artikel er skrevet af Bella Brennan. For mere, tjek vores søsterside, Nu til kærlighed .

Mere fra FØRST

Kensington Palace udgiver tre nye officielle kongelige bryllupsbilleder

En kropssprogsekspert vejer ind i det kongelige bryllup

Alt, hvad du vil vide om Meghan Markles bryllupsmakeup