EN letvægts, vævet solhat beskytter dit ansigt mod skadelige stråler , skjulerudvoksede rødderog maskerer en dårlig hårdag - alt imens den lader vinden blæse igennem for kølig hele dagen! Find den bedste solhat til din ansigtsform under.

Se mere af vores bedste produktanbefalinger .

Vi skriver om produkter, vi tror, ​​vores læsere vil kunne lide. Køber du dem, får vi en lille del af omsætningen fra leverandøren.Ansigtsform: Hjerte

Sådan måler du: Bredden af ​​din pande fra tinding til tinding er længere end bredden af ​​din kæbe fra øre til øre.

Manglende farve Dame Spencer Læder Strå Boater Solhat

bedste solhat til et hjerteformet ansigt solhat

$89, Amazon

Balancer dit ansigt med en sejler .

En sejlers strukturerede skygge og kontrastbånd trækker fokus op og væk fra en spids hage. Plus, når den vippes ned lige under hårgrænsen, skjuler kanten et bredere bryn for et mere jævnt udseende generelt.

køb nu

Ansigtsform: Lang

Sådan måler du: Længden fra hårgrænse til hage divideret med tre er kortere end længden fra spidsen af ​​din næse til bunden af ​​din hage.

Stråsolhat til kvinder med UV-beskyttelse UPF50+

Bedste solhat til et langformet ansigt

$13,99 (var $15,99), Amazon

Minimer det med en floppy-spand .

Den brede, firkantede krone på en bøttehat retter fokus vandret og narre øjet til at se et bredere ansigt under sig. Hvad mere er, hjælper den ekstra bredde skabt af det afrundede, bølgede design af en floppy kant med at opveje det mere lineære udseende af et smalt ansigt.

køb nu

Ansigtsform: Firkantet

Sådan måler du: Bredden af ​​din pande fra tinding til tinding er lig med bredden af ​​din kæbelinje fra øre til øre.

Toyo Fedora hat med denimbånd

den bedste solhat til et firkantet ansigt

$27,49, E4Hats.com

Blødgør det med en fedora.

En fedora med en rand, der strækker sig omkring tre centimeter forbi tindingerne, trækker øjet ud og rundt om ansigtets omkreds, og afrunder visuelt en skarp, kantet kæbe. Og at have den lavt på brynet retter opmærksomheden mod bløde kinder, maskerer pandefurer og hjælper med at skjule en vigende hårgrænse.

køb nu

Ansigtsform: Rund

Sådan måler du: Længden fra din hårgrænse til din hage divideret med tre er længere end længden fra spidsen af ​​din næse til bunden af ​​din hage.

Furtalk Straw Sun Floppy Hat med foldbar UPF 50 bred skygge

bedste solhat til runde ansigter

Fra 22,99 USD, Amazon

Slank den med en bred åben rand .

Det store spænd på en oversize skygge, der er mindst fem tommer i bredden, omkranser hovedet og skuldrene, så ansigtet ser mindre ud i sammenligning. Plus, at vippe det op foran og ned bagpå skaber et lodret udseende, der optisk forlænger et fyldigere ansigt.

køb nu Flere solhatte til kvinder

Denne historie dukkede oprindeligt op i vores trykte magasin.