Hvor mange slankekure har du prøvet kun for enten knap at tabe et par kilo eller hoppe direkte tilbage til din oprindelige vægt efter at have begrænset dig selv i et bestemt tidsrum? For de fleste af os er svaret alt for ofte, end vi gerne vil indrømme. Det er noget Susan Peirce Thompson, ph.d., ønsker at hjælpe flere mennesker med at overkomme med Bright Line Eating.

Efter at være kommet sig over stofmisbrug og afhængighed i sine teenageår, genkendte Dr. Thompson lignende problemer, når det kom til hendes spisevaner som voksen. I mange lange år var mit liv en endeløs række af jordsvin-dage: Oversovende. Bingeing. Vægtøgning. Depression. Terapi. Folkeskole. Vask-skyl-gentag, hun skriver på sin hjemmeside . Det fik hende til at tilmelde sig et 12-ugers program for madafhængighed. Thompson var i stand til at tabe 60 pounds på bare et par måneder, gå fra en størrelse 16 til størrelse 4 - plus, det hjalp til endelig at løfte hende ud af depression for altid.

Hun begyndte derefter at studere psykologi og neurovidenskab bag spisevaner og kom med strategien bag Bright Line Eating. Thompson uddyber på hendes hjemmeside , Kerneprincipperne i BLE er Bright Lines - klare, utvetydige grænser, vi ikke krydser, ligesom en ikke-ryger ikke ryger, uanset hvad. Hun definerer de grænser, der ikke bør overskrides, som: sukker, mel, måltider og mængder.Sukker og mel er begge, hvad hun beskriver i sin gratis rapport, De tre store fejl, som næsten alle begår, når de prøver at tabe sig , som raffinerede, madlignende stoffer, der oversvømmer vores hjerne med dopamin og forårsager trang. Dette inkluderer yndlingsaflad som slik, kage, sodavand, pizza, pasta og chips, der ofte forstyrrer forsøg på at tabe sig. Ligesom en tidligere ryger ville undgå et tilbud om en cigaret eller enalkoholiker, der afviser en øl, skal du omprogrammere dit sind ved helt at undgå alle disse raffinerede fødevarer og tilsat sukker (selv tilsat naturligt sukker). Når vi forsøger slankekure, der tillader den slags snydemåltider, trigges vores hjerne til at fortsætte med at begære dem. Thompson erkender også, at nogle mennesker er mere modtagelige for at blive afhængige af mad end andre, ligesom vi er med rygning og alkohol.

Hvad angår måltider og deres mængder, kræver det, at du planlægger og måler ud, hvad du vil spise på en dag. Det lyder måske lidt strengt, men tanken er at fokusere på tre sunde, mættende måltider, der mætter dig og gør det, så mad er det sidste du tænker på - også når fristelser melder sig. Du kan finde ud af mere på Bright Line Eating hjemmeside og tag endda en quiz for at finde ud af, hvor meget dine spisevaner har at gøre med afhængighed i stedet for at nære din krop. Thompson tilbyder bootcamps og en 14-dages udfordring for at komme i gang, men du bør tale med din læge, før du gør noget drastiskændringer i din kost. Når du ved, om det er sikkert for dig eller ej, kan du endelig finde dig selv på vej til fuldstændig at ændre den måde, du tænker og føler om mad.

Mere fra FØRST

The One Superfood Powder, jeg sværger til for heldagsenergi og fokus — uden styrtet

Pu-erh te er en naturlig fedtsmelter, der kan hjælpe dig med at tabe dig

Tilføj Avocado til dine Deviled Eggs for et sundt twist på den klassiske opskrift