Intet kan sammenlignes med at tage en bid af en sød skive saftig vandmelon på en varm sommerdag. Men hvis du finder dig selv i produktafsnittet og prøver at finde ud af, hvordan du vælger en vandmelon, der faktisk er mest moden, er du ikke alene. Hvis du vil skære og spise din frugt med det samme, er der én ting, du skal kigge efter for at sikre, at den er på kigmodenhed.

Sådan vælger du en moden vandmelon

Denne sommer har jeg haft min rimelige andel af umodne vandmeloner. Jeg kalder det en forekomst, fordi dette ikke er noget, nogen ønsker at opleve - det er skuffende og trist. Siden da besluttede jeg at gennemsøge internettet for tips til, hvordan man vælger en moden vandmelon i købmanden, og det er jeg så glad for, at jeg gjorde.

Hvis du vil vælge en god vandmelon, er der én ting, du skal kigge efter, ifølge de eksperter, der er madglade ovre kl. The Kitchen . Det afslørende tegn på en moden, saftig vandmelon er en cremet-gul undermave.Aldrig hørt om en vandmelon undermave? Navnet refererer blot til den side af vandmelonen, der rører jorden, eller ikke har været så udsat for solen så meget som resten af ​​melonen. Når en vandmelon er undermoden, vil dens underliv (den lyseste del af melonen) se hvid ud. Hvis det er en smørgul farve, har du fået dig selv en vinder. Se billedet nedenfor.

Getty billeder

Nogle andre ting at se efter, når du prøver at vælge en vandmelon: Den saftigste af flokken vil føles tung, når du tager dem op, uanset størrelsen. Modne vandmeloner vil også have en dyb, hul lyd, når du banker på dem. Dette fortæller dig, at de er fulde af den søde, velsmagende juice, og at de er klar til at blive revet op og udskåret!

Lige så godt vil du være sikker på, at du ikke henter en vandmelon, dvs også moden, kun for at blive skuffet, når du kommer hjem. Tjek din frugt for bløde pletter, blå mærker, større misfarvninger, skimmelsvamp og sår (mindre blå mærker og ridser er OK). Hvis du finder nogen, kan det tyde på, at din melon er overmoden. Og hvis du har holdt en vandmelon i længere tid, end du troede, og bemærker, at den er grødet og kornet, når du endelig skærer den op, er det nok tid til at smide den.

Der har du det. Med disse enkle tips er vi sikre på, at du får den perfekte vandmelon med hjem, hver gang du køber en for resten af ​​sæsonen. Vi håber du får det fulde udbytte og nyder alt hvad sommeren har at byde på!

Apropos frugt, vidste du det spise bananer, før de er modne har sundhedsmæssige fordele?

Denne artikel dukkede oprindeligt op på vores søsterside, Kvindens verden .