Vi elsker I DAG Vis værtJenna Bush Hagerfor hendes morsomme ærlighed, og under en nyligMors Dagsegment, spildte mor til to bønner om en lidet kendt Bush familiehemmelighed.

Ifølge den 35-årige havde hendes forældre, George W. og Laura Bush, uden held forsøgt at få børn. De havde startet papirarbejdet til adoption, da detidligere førstedamefandt ud af, at hun var gravid - med tvillinger. Tal om et chok! Jenna sagde, at nyheden kom den dag, hendes forældres adoptionspapirer blev godkendt.

Mine forældre kunne ikke blive gravide i mange år, og så forsøgte de at adoptere, og den dag, de fandt ud af, at de var gravide med os, var den dag, de fandt ud af, at de var blevet accepteret til adoption, sagde Jenna under frokostafsnittet , hvilkenKathie Lee Giffordvært i hendes hjem.SKAL SE:Da Jenna Bush Hager blev spurgt, om hun er gravid, fik hun det bedste svar

Da de gode nyheder om Lauras graviditet kom ind, satte Bushes deresadoptionplaner på hold. Efter Jenna og hendes tvillingesøster Barbara blev født i 1981, fik George og Laura ikke flere børn, men Jenna holder stadig fast i det hjertevarme billede, hendes forældre sendte af sig selv med deres adoptionsansøgninger.

Men jeg beholder det billede af dem, som de sendte til adoptionsbureauet ved min seng, afslørede Jenna. Min mor plejede at sige: 'Ligner det her ikke bare to mennesker, der er desperate efter at få børn?'

Jenna Bush Hager Adoption via TODAY.com

Selvom Jenna og hendes søster er hendes forældres biologiske døtre, blev andre medlemmer af Bush-familien adopteret. Jennas fætre - Marshall og Walker - blev adopteret af hendes onkel, Marvin Bush, i henholdsvis 1986 og 1989.

SKAL SE:Jenna Bush Hager har hjerteskærende ord om sin elskede bedstefar

Det er ikke første gang, at Jenna har afsløret en sådan personlig information før. For nylig afslørede hun en andenubehagelig familiehemmelighedi luften, da hun fortalte Kathie Lee, at hendes bedstemor, tidligere førstedame Barbara Bush, kun har fire tæer på hver fod.

Åh, Jenna! Vi håber, hun forbliver denne forfriskende ærlige i luften i mange år fremover.

Se hele klippet nedenfor for at se de andre I DAG kvinder dele deres mors dags historier.

h/t TODAY.COM

Se videoen nedenfor for at lære flere interessante fakta om Jenna Bush Hager.

NÆSTE: Mød resten af ​​Bush-familien.