JoAnna Garcia Swisher kender sin Netflix-serie, Søde Magnolia , sætter fans på en uventet følelsesladet rutsjebane - men siger, at sæson to bliver endnu saftigere.

Jeg er ked af, at jeg har tortureret dig, men jeg kan ikke lade være med at nyde hvert minut af det, fortæller Swisher Garcia FØRST med et grin. Jeg kan ikke vente [til sæson to], for 'hvem er i bilen?' er kun toppen af ​​isbjerget. Hun forsikrer os om, at den stadig vil have et væld af hjerte, hvilket var det, der tiltrak hende til at deltage i rollebesætningen i første omgang, men at det også vil være syltetøj fyldt med noget juice. Vi kan ikke vente med at se, hvilke doozies de har i vente!

Skuespillerinden gav os sæson to scoop, mens hun diskuterede sit partnerskab med ALK , en global medicinalvirksomhed med fokus på forebyggelse, diagnosticering og behandling af allergier, og deres #AllergyHomeFree-kampagne. Det kommer i hælene på en nylig undersøgelse at 71 procent af amerikanske voksne har oplevet allergier, men kun 29 procent er blevet diagnosticeret af en sundhedsprofessionel.Jeg blev forskrækket over statistikken, fortæller Garcia Swisher FØRST . Det gjorde mig virkelig ked af det, at så mange mennesker lider af allergi, og at meget få rent faktisk bliver diagnosticeret. Hvilket betyder, at så mange mennesker, de er ligesom, du ved, griner og bærer det.

I stedet forknokler igennem symptomerneSom nysen, kløende øjne og krads i halsen, opfordrer Garcia Swisher allergikere til at besøge AllergyHomeFree.com . Det er en god ressource at bruge som udgangspunkt, forklarer hun. Det giver dig mulighed for at tage et spørgeskema, så du har en idé om, hvor du er.

Hjemmesiden kan give dig en idé om den specifikke type allergier, du måske har at gøre med - som høfeber eller støvmider - og hjælpe dig med at finde allergikere i dit område for den bedste behandling. Eller som Garcia Swisher siger, det er ligesom et klik væk fra virkelig at begynde at styre og kontrollere de ting, vi lider af.

Skuespillerinden fortæller os, at hun også bruger Afklar app regelmæssigt. Jeg kan i realtid se, hvad der sker med luftkvaliteten i mit område, forklarer hun. Og det er virkelig fantastisk til at spore symptomer, så når jeg taler med min allergiker, er jeg i stand til at have et virkelig klart billede af, hvad jeg har med at gøre.

Garcia Swisher vil egentlig bare have, at folk skal vide, at allergier ikke behøver at stå i vejen for at nyde ting, du vil gøre, fordi du er bange for opblussen. Der er lettelse, og der er håb, og der er så mange måder at kontrollere din allergi ved hjælp af en allergiker, som jeg synes er virkelig meningsfuld, siger hun.

Sørg for at tjekke ud AllergyHomeFree.com for mere info om, hvordan du endelig også kan få kontrol over dine allergisymptomer.