Selv om Julianne Hough holder pause fra Dans med stjernerne , hendes mand Brooks Laich ønsker officielt at konkurrere på hit ABC-showet - og af den sødeste grund! Hockey-proffen blev for nylig spurgt, om han nogensinde ville overveje at optræde i programmet, hvortil han sagde: Ved du hvad, jeg ville.

Den 34-årige nævnte endda den mest romantiske grund. Det ville jeg, fordi jeg gerne vil lære teknisk at lede min kone, tilføjede han under et interview med Adgang . Hun sagde, at vi dansede i køkkenet. Jeg forsøger at lede, jeg prøver at have en tilstedeværelse af lederskab, men jeg ved teknisk set ikke, hvordan jeg skal flytte hende, som hun er blevet flyttet i sit liv. Det er mærkeligt at sige, mand, det er mærkeligt at sige, men jeg ville lave showet bare for at kunne få den uddannelse. Hvor sødt er det?! Selvom det nok ikke vil være muligt - med Julianne at tage et skridt tilbage fra showet - hvor fedt ville det være, hvis hun og Brooks kom til at konkurrere sammen på showet?

Se dette opslag på Instagram

#selfiegameonpoint #parisEt opslag delt af Julianne Hough (@juleshough) den 3. februar 2018 kl. 5:28 PST

Med den kommende sæson af Dans med stjernerne nærmer sig hurtigt - den 26. sæson har premiere i slutningen af ​​april - Julianne vil være et kendt ansigt, som desværre ikke vender tilbage. Bare nye kapitler af livet. Jeg mener, jeg elsker showet. Jeg vil altid være en del af enten showet på en eller anden måde - Dans med stjernerne - eller bare være en del af som dansens bevægelse, sagde den 29-årige og forklarede begrundelsen bag hendes meget fortjente pause fra showet.

Det har virkelig været en dansebevægelse i de sidste 10 år mellem alle de forskellige shows, der virkelig har hævet og sat dansere på en platform, som jeg føler, de fortjener, fortsatte Julianne. Normalt er dansere i baggrunden og støtter, men de er på forkant lige nu, og det gør mig så glad, at jeg også var en del af den rejse.

Dans med stjernerne er indstillet til at vende tilbage med en fire ugers speciel atletudgave, der har premiere den 30. april kl. 20.00. EST på ABC.

Denne artikel dukkede oprindeligt op på vores søsterside, Tættere ugeblad .

Mere fra Tættere ugeblad

'DWTS'-professionelle Emma Slater og Sasha Farber er gift - få detaljerne om deres bryllup!

Peta Murgatroyds Baby Boy Shai elsker at danse - måske har han en fremtid på 'DWTS'?

Witney Carson bekræfter, at hun vender tilbage til 'DWTS' efter hendes svigerfars død