Nogleovergangsalder symptomerer så almindelige og så udbredt diskuteret blandt kvinder, at vi næsten forventer, at de sker, selv før vi går igennem The Change. (Hedeture, nogen?) Men andre menopausesymptomer kan være lige så almindelige, men ikke så almindeligt omtalt. Lad os ændre det.

Kvinder fra alle samfundslag nårovergangsalderenpå et tidspunkt i deres midaldrende efter deres fødedygtige år. Og langt de fleste kvinder har rapporteret, at de har oplevet nogle menopausesymptomer - hele 4 ud af 5 kvinder, for at være helt præcis . Lige så pinligt og ubehageligt nogle overgangsalderens symptomer kan være, kan det at uddanne dig selv hjælpe dig med at forberede dig på at anerkende dem og behandle dem efter behov. Desuden tjener det som en nyttig påmindelse om, at når det kommer til overgangsalderen, er vi kvinder (bogstaveligt talt) alle sammen i dette.

hårtab getty via Getty ImagesMærkelige overgangsalderens symptomer

Skøre negle. Bliv ikke bange, hvis dine negle virker tørrere end normalt. Ifølge EverydayHealth.com , kan lavere østrogenniveauer føre til dehydrering, hvilket kan påvirke dine negle lige så meget som din hud. Det er et så godt tidspunkt som noget andet til at presse væskerne ogspise en sund kost!

Tandproblemer. Takket være at østrogenniveauet bliver lavere, bliver hele din krop faktisk tørrere - også din mund. Og mundtørhed kan blandt andet føre til huller i tænderne og blødende tandkød. For at undgå disse problemer, praktiser god tandhygiejne hver dag, og se en tandlæge om eventuelle bekymringer, du måtte have.

Tab af brystfylde. Mange kvinder bemærker efter overgangsalderen, at deres bh'er virker meget løsere, end de var før. På grund af ændringen i østrogenniveauet er dine bryster muligvis ikke så fulde, som de plejede at være.

Tyndende hår, eller endda hårtab. På grund af udsving i hormoner kan tyndere hår og hårtab være meget almindeligt. Ifølge Prevention.com , den bedste måde at håndtere dette på er ved at bruge milde shampoo og balsam, og undgå enhver kemisk behandling, der potentielt kan svække dit hår endnu mere.

Libido stiger. Før overgangsalderen starter, kan din krop have en dramatisk stigning i østrogen, hvilket kan få din sexlyst til at stige. På trods af alle de andre fysiske ændringer, der sker, vil du måske have mere sex, end du gjorde før overgangsalderen!

Føles tør dernede. Går du tilbage til nedsat fugt i din krop, er det ikke ualmindeligt at opleve vaginal tørhed. Tab af elasticitet dernede kan også forårsage ubehag og endda lettere blødninger under samleje. Ifølge MayoClinic.org , vandbaserede fugtighedscreme ogsmøremidler specielt designet til den pågældende regionkan hjælpe.

Vægtøgning. Takket være overgangsalderen, der bremser dit stofskifte, er det ikke usædvanligt at tage på i vægt under eller endda overgangsalderen. Det gør mange kvinder, så det er ikke noget at skamme sig over!

Se, hvad dit hår, din hud og dine negle kan afsløre om dit generelle helbred nedenfor!