Hvis du tunede ind på 2017 ACM Awards, ved du det allerede Miranda Lambert vandt stort den aften. For at opsummere: Hun vandt den eftertragtede pris som Årets kvindelige vokalist. Men det er hvor mange gange hun har vundet denne pris, der får fans og følgere til at gå amok.

Miranda Lambert har taget den samme pris hjem otte år i træk siden 2009. Sidste år i 2016 havde hun den store ære at få flest gange i træk hjem med en anden kendt countrystjerne – Reba McEntire ! Men i år tog Miranda Lambert æren og skrev historie hele tiden som den første kvinde, der vandt den så mange gange i træk.

SKAL SE:Tillykke! Miranda Lamberts familie voksede lige med tre!Miranda Lambert Getty Getty billeder

Hun slog en anden country-superstjerne Carrie Underwood for hæderen, samt hitmagerne Kelsea Ballerini, Maren Morris og Kacey Musgraves. Men bare fordi hun overgik andre kvinder ved at vinde denne særlige udmærkelse, betyder det ikke, at hun er klar til at sende en negativ besked til nogen af ​​sine kvindelige countrysangerinder. Faktisk gjorde hun lige det modsatte under sin inspirerende, bemyndigende accepttale.

SKAL SE:SE: Keith Urban og Carrie Underwood stjæler showet ved Academy of Country Music Awards

Jeg er bare glad for at se hunner sparke a– i disse dage, sagde hun. Jeg er så stolt over at være en del af det. Så hurra for alle os piger derude, der drømmer. Tak til fans, tak til ACM'er, tak til min familie og venner... Jeg elsker jer alle.

Hvad der er endnu mere imponerende er, at hun også anerkendte Carrie Underwoods stjernekraft i talen – en stjerne, der ofte beskrives som Miranda Lamberts musikalske rival.

Carrie Miranda Getty Getty billeder

Carrie kan synge mig under bordet. Det er vi blevet enige om, sagde hun.

Lamberts store sejr var ikke nattens eneste. Hun vandt også en pris for Årets Album, for ikke at nævne fik hun chancen for at gå på den røde løber med sin kæreste Anderson East, og så ud til at være et powerpar.

Miranda BF Getty Getty billeder

Tillykke til dig, Miranda. Godt gået!

NÆSTE: Se Miranda Lamberts inspirerende vægttabsrejse i den forbløffende video nedenfor.

via ETOnline.com

NÆSTE: Se countrystjerner uden makeup nedenfor.