Prins Harry og Meghan Markle er vendt tilbage til arbejdet i stor stil og har deltaget i en række begivenheder og engagementer i New York City i weekenden. Parret ankom først til NYC torsdag til et særligt møde med byens borgmester, Bill de Blasio, og guvernør i New York State Kathy Hochul i One World Trade Center.

Derefter var deres tidsplan fuld af vigtige møder og meget ventede optrædener, men der er også et par detaljer, du måske er gået glip af. Fra Meghans smarte stil til nye detaljer om deres datter Lilibet og et vigtigt budskab om Covid-19-pandemien.

Læs videre for alle de detaljer, du gik glip af fra hver af Harry og Meghans optrædener i NYC i weekenden.Meghan forstærkede sit stilspil

I fredags besøgte parret Harlems PS 123 Mahalia Jackson-skole, hvor mange af eleverne kommer fra dårligt stillede baggrunde. Der sad Meghan og talte med børn og læste et eksemplar af sin billedbog bænken, men det var hertugindens outfit, der fangede mest opmærksomhed.

Meghan iførte sig en smart bordeaux Loro Piana-frakke og matchende bukser, som kostede henholdsvis omkring $8.000 og $2.300. Hun parrede det koordinerede sæt med hendes yndlings Manolo Blahnik ruskindspumper i en matchende rød nuance, til en værdi af omkring $665.

Getty billeder

Sidenderes kongelige exit sidste år, Meghan har omfavnet stilarter, der er mindre almindelige for kongelige, inklusive herretøj-inspirerede outfits. I mellemtiden har Harry nydt en mere afslappet tilgang til mode, idet han klæder sig i simple bukser og en sweater på skolen. Mens det kongelige par var forpligtet til at bære masker til besøget, blev de set i at dele kram med de begejstrede børn, inden de gik til deres næste forlovelse.

En sød opdatering om Lilibet

Lørdag besøgte parret FN i New York og mødtes med FN's vicegeneralsekretær Amina Mohammed under et årligt ledertopmøde. Sammen talte de om vigtigheden af ​​de internationale mål for klimaindsats, kvinders økonomiske empowerment, unges engagement og mentalt velvære ifølge en erklæring. Meghan fortalte journalister, at mødet var dejligt, da hun og Harry gik, men det var et andet svar, der fangede alles opmærksomhed.

Mens de gik mellem forlovelser i lørdags, ringede en reporter til parret for at spørge, hvordan deres datter Lilibet havde det. Meghans svar var kort og sødt, og hertuginden sagde: Hun er smuk. Hun og Harry har valgt at lade væredele billeder af deres datter, der blev født i juni, med offentligheden. Det menes, at Lilibet og Archie forblev i familiens hjem i Californien under parrets besøg i New York.

Tager stilling til Covid-19-vacciner

Harry og Meghan tog derefter til Global Citizen Live-festivalen, hvor de talte om vaccine-equity ved den 24-timers live-streamede velgørenhedsbegivenhed. Som medformand for arrangementet var parrets deltagelse meget ventet, og det samme var deres taler. Er vi parate til at gøre, hvad der er nødvendigt for at afslutte denne pandemi? spurgte Harry publikum. Meghan tilføjede: Der er så meget, vi kan gøre i dag, nu, som kan bringe os tættere på at afslutte denne pandemi, og det er derfor, vi alle er her.

Harry og Meghan til en begivenhed

Getty billeder

Parret fortsatte med at sige, at enhver person har en grundlæggende ret til at få adgang tilVaccine mod covid-19, men det sker ikke af en bred vifte af årsager. Vi kæmper mere end virussen alene, fortsatte Harry. Dette er en kamp om misinformation, bureaukrati, mangel på gennemsigtighed og mangel på adgang, og frem for alt er dette en menneskerettighedskrise.

Publikum brød ud med klapsalver til parret, som optrådte sammen med andre store navne, der støttede begivenheden, herunder Billy Porter, Katie Holmes og Rachel Brosnahan. Designet til at rejse penge til en mere retfærdig fordeling af coronavirus-vacciner inkluderede koncerten også optrædener fra Elton John, Stevie Wonder, Billie Eilish, Coldplay og flere.

Denne artikel dukkede oprindeligt op på vores søsterside, Nu til kærlighed .