Fire dage efter fødslen aftredje kongelige baby,Prins Williamog hans kone,Kate Middleton, har afsløret det navn, de valgte til deres nyeste lille prins. Kensington Palace offentliggjorde meddelelsen - og den er virkelig kongelig.

Hertugen og hertuginden af ​​Cambridge er glade for at kunne meddele, at de har navngivet deres søn Louis Arthur Charles, lød erklæringen. Barnet vil blive kendt som Hans Kongelige Højhed Prins Louis af Cambridge. Navnet Louis er højst sandsynligt en hyldest tilPrins Philip, hvis bedstefar var prins Louis Alexander af Battenberg. Et af prins Williams mellemnavne er også Louis, ogPrins Charles’ onkel Earl Louis Mountbatten havde monikeren. Arthur er også en hyldest til prins Charles og William, som begge også har det som mellemnavn.

Nyheden kommer blot et døgn efter, at det blev spekuleret i, at babyen ville blive kaldt Albert efter en fejl på den kongelige families officielle hjemmeside, der viser en URL med navnet Prins Albert. Selvom Kate, 36, og William oprindeligt forblev mor på deres nye tilføjelses navn, fortalte den stolte far kongelige fans, der ventedeuden for Lindo-fløjentidligere på ugen, at barnets navn er stærkt. Og han havde ret. På fransk betyder Louis kendt kriger.Mens vi måtte vente lidt på det kongelige navn, kendte vi allerede hans kongelige titel. Den nyfødte babys titel er Hans Kongelige Højhed Prins Louis af Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland. Hans titel vil blive stiliseret som Hans Kongelige Højhed Prins Louis af Cambridge.

Før fødslen har royale fans satset på mulige monikere i flere måneder. På et tidspunkt foreslog bogholdere - som ikke kendte barnets køn på det tidspunkt - at Alice var yndlingsnavnet til en babypige. Mary var også et andet valg, men det endte med at glide i rækkerne, når Alice rykkede op. Philip, Victoria og Arthur var også varmt tippede navne for det tredje Cambridge-barn.

Royal Baby Getty billeder

(Fotokredit: Getty Images)

Den 23. april annoncerede Kensington Palace fødslen af ​​kongelig baby nr. 3 med en udtalelse, der lyder , Hendes Kongelige Højhed Hertuginden af ​​Cambridge blev sikkert leveret af en søn kl. 11.01. Babyen vejer 8lbs 7oz. Hertugen af ​​Cambridge var til stede ved fødslen. Hendes Kongelige Højhed og hendes barn har det begge godt. Dronningen, hertugen af ​​Edinburgh, Prinsen af ​​Wales, Hertuginden af ​​Cornwall, Prins Harry og medlemmer af begge familier er blevet informeret og er glade for nyheden.Buckingham Palacefulgt op med en officiel meddelelse i paladsets forgård.

Det har Kate og William tidligere afsløretde ventede igeni september 2017. Deres Kongelige Højheder Hertugen og Hertuginden af ​​Cambridge er meget glade for at kunne meddele, at Hertuginden af ​​Cambridge venter deres tredje barn. Dronningen og medlemmer af begge familier er glade for nyheden, en erklæring udgivet af Kensington Palace læste dengang.

Denne artikel dukkede oprindeligt op på vores søsterside, Tættere ugeblad .

Mere fra Tættere ugeblad

Den nye kongelige baby vil sandsynligvis ikke have et efternavn - find ud af hvorfor!

Kate Middletons smarte hospitalskjole hædret prinsesse Diana - se billederne!

Den nye kongelige baby har allerede slået sine ældre søskende med én stor ting – få detaljerne!