Uanset om du planlægger store shindigs som en årlig Super Bowl-fest eller har hele familien til påske, er djævelæg en af ​​de nemmeste og lækreste snacks at dele med en mængde. Faktisk har mine familiemedlemmer været kendt for at gemme den store bakke med æg, som min tante laver til hver gang sammen for at få mest muligt ud af dem selv! Der er tonsvis af måder at piske den elskede fingermad på, men de fleste af os kender den traditionelle metode til at blande æggeblommer, mayonnaise og sennep og derefter fylde æggehviderne og toppe dem med relish og paprika.

Hvor tiltalende den klassiske opskrift end er, så er der en genial måde at sætte et sundere twist til dine djævleæg på: Brug en avocado i stedet for mayo! Nu siger vi ikke, at der er noget galt i at nyde den mayonnaise-baserede originalopskrift, men avocadoer er unægtelig fyldt med et par ekstra nærende fordele. Det er de ikke kunpropfyldt med antioxidantersom hjælper med at beskytte vores krops celler mod skader, men den store mængde fibre, der findes i avocadoer, kan endda hjælpeafværge blues- hvilket er noget, mange af os især har brug for i de dystre vinter og fugtige forårsmåneder.

Mens du forbereder dine djævleæg, skal du blot smuldre frugtkødet af en avocado med dine æggeblommer for et cremet, lækkert fyld. Selvfølgelig er sennep måske ikke den bedste mulighed for at krydre denne særlige blanding. Du kan i stedet hente inspiration fra guacamole og tilføje lidt koriander, lime og et strejf af varm sauce for en smagsoplevelse. Det faktum, at du kan lege med dine egne yndlingskrydderier og -pynt, er jo en del af skønheden, når det kommer til denne enkle forret. Bare sørg for at tjene rigeligt til din næste begivenhed - chancerne er, at folk kommer tilbage i sekunder (og tredjedele).Mere fra FØRST

Avocado pit bouillon er fyldt med næringsstoffer og super nem at lave

Sådan modner du avocadoer hurtigt uden at gå på kompromis med smagen

10 velsmagende detox-mad til at hjælpe dig med at genopfriske efter alle feriefesterne