Vi har ikke hørt meget fra tom Cruise , 53, i vejen for romantiske forbindelser siden hans splittelse fra Katie Holmes i 2012.

Men det ser ud til, at det hele er ved at ændre sig... og det hurtigt!

Ugentligt InTouch rapportere, at han er alvorligt betaget af nytilkomne Vanessa Kirby . Og efter vores mening har Kirby en stærk lighed med en af ​​Toms berømte ekser: Nicole Kidman .Stjernerne ser uhyggeligt ens ud, lige fra deres rodede blonde hår til deres gennemtrængende blå øjne. Tom-Cruise-Katie-Holmes Getty billeder

Den 28-årige stjerne er måske mest kendt for sin skildring af prinsesse Margaret, Dronning Elizabeth II søster, på det populære Netflix-drama Kronen .

Og det var denne rolle, der først vakte Toms interesse.

Se dette opslag på Instagram

Tid til at reflektere. #Kronen

Et opslag delt af Kronen (@thecrownnetflix) den 31. december 2016 kl. 13:03 PST

Tom vendte efter sit arbejde og fortalte de andre Mission: Impossible-producenter, at han var nødt til at have Vanessa til en afgørende rolle for franchisens sjette afsnit, fortalte en insider til publikationen.

De havde øjeblikkelig kemi, og selvfølgelig fik hun rollen, sagde kilden. Han har blæst hende væk med sin endeløse charme og energi. Han synes, hun er perfekt til at være hans næste kone.

Han vil gøre hende til den næste Mrs. Tom Cruise, tilføjede de.

Selvom alt dette kan virke forhastet, så lad os ikke glemme, at Tom og Katie offentligt annoncerede deres forlovelse kun otte uger efter at have mødt hinanden første gang, og i løbet af denne korte periode fandt Katie endda tid til at konvertere fra katolicisme til Scientology Kirken.

Tom Cruise Katie Holmes Suri Cruise Getty billeder

Tom delerto børnmed ekskonen Nicole Kidman: Isabella Jane Kidman Cruise, 24, og Connor Antony Cruise, 22. Han deler også en datter, Suri Cruise, 10 , med ekskonen Katie.

SKAL SE:Se Nicole Kidmans børn gennem årene

Suri skabte overskrifter sidste år, efter at hun angiveligt blev taget i at foretage hemmelige telefonopkald til sin far.

På det tidspunkt afslørede en kilde til Star magazine, at Suri har talt med Tom bag Katies ryg. Han ser frem til hendes tekster.

Suri må angiveligt ikke tale med sin far offentligt på grund af hans position i Scientology-samfundet.

Kilden tilføjede, at Katie er meget bekymret over, at Suri bliver hjernevasket; derfor ville hun overvåge hver samtale.

Hun er godt klar over, hvor magtfuld Scientology er, og hun vil ikke have, at Tom lokker Suri væk fra hende. Det er en konstant frygt.

Getty billeder

Kilden tilføjede: Det er ikke overraskende, at Suri er forvirret over den manglende kommunikation mellem hendes forældre.

Hun vokser op, stiller flere spørgsmål, og det bliver sværere at skærme hende fra hvisken. Hun vil gerne tale med sin far.

Mens hendes forhold til sin far stadig er genstand for mange intriger, fortalte Tom i 2008 stolt Oprah, at Suri var centrum i hans univers.

Det er ukendt, hvornår Tom og Suri sidst så hinanden.

Så trist! Vi håber, at Tom og Suri kan få et normalt far-datter-forhold i fremtiden.

Men bortset fra Scientology-dramaet, hvem vidste, at Tom havde noget med blondiner?

Relaterede:

Keith Urban afslører, hvorfor han er den bedste mand nogensinde

Keith Urban mistede næsten Nicole Kidman til en anden berømt rocker

Keith Urban spillede svært at få, mens han datede Nicole Kidman

NÆSTE:Tom Cruise mister elsket familiemedlem