Når det kommer til din morgenkop o' Joe, er du sikkert vant til at tilføje lidt sukker og mælk og gå i gang med din dag. Men hvis du vil have et ekstra boost sammen med det koffeinhit, kan du overveje at inkludere proteinpulver i din morgenkaffe. Denne tilføjelse kan føre til utrolige resultater for din talje og dit generelle helbred.

Kærligt kaldt prøve, drikken kombinerer kaffens energiforstærkende kraft med proteinpulverets muskelopbyggende fordele. Så ud over at holde dig vågen, mener videnskabsmænd, at det kan være muligt at blande de to sammen hjælpe dig til at føle dig mæt i løbet af dagen. Undersøgelser viser også, at indtagelse af mere protein omdrejninger dit stofskifte da det kræver mere energi at nedbryde.

Oven i købet har forskere fundet ud af, at det er forbrugende koffein og ekstra protein sammen før en træning kan overlade dine resultater. Uanset om du ønsker at opbygge og vedligeholde dine muskler for at holde din krop stærk, når du bliver ældre eller forbrænde et par ekstra kalorier mens du er på løbebåndet, kan blandingen af ​​protein og kaffe give dig et boost.Desuden, hvis du er en person, der kæmper for at få nok protein i din kost af en række sundheds- eller livsstilsårsager, inklusive det pulver i dit morgenkrus kan gøre det meget nemmere at få det, din krop har brug for. Derudover er det praktisk, da du egentlig ikke behøver at tænke for meget over det; du skal bare blande det i!

I betragtning af hvor meget det kan hjælpe dig, når det kommer til dit helbred, kan det være et forsøg værd. Bare sørg for at tjekke proteinpulveretiketterne på forhånd (du ønsker ikke tilsat sukker eller skjulte ingredienser!) og tal med din læge på forhånd, hvis du har spørgsmål om enten din koffein ellerproteinindtag.